Віденський вальс — бальний танець, швидкий різновид вальсу. Назва походить від "Віденського конгресу", на якому цей танець виконано вперше.
Це стародавні рухи, які пішли від примітивних народних танців Австрії та Німеччини. Протягом багатьох століть пари танцювали, обертаючись навколо, практично на одному місці, тримаючись близько один до одного. Наприкінці 18 та на початку 19 століть ці танці рушили із селищ у міста. Там танці виконувались вже у великих танцювальних залах. З танцю на одному місці Віденський вальс почав перетворюватись у танцювання на великих площадках.
Музику для Віденського вальсу писали такі відомі композитори, <span>Програма бальних танців включає два схожих танці: вальс та віденський вальс. Однак, саме віденський вальс є тим танцем, який в Україні та в інших країнах континентальної Європи відомий під назвою вальс. Той танець, який серед бальних танців називається вальсом, в Європі називають повільним вальсом або англійським вальсом. Причиною такої плутанини є те, що першими змагання з бальних танців проводили англійці, які називали вальсом англійський повільний різновид танцю, а звичний для українців та німців швидкий танець називали віденським вальсом.</span>як Штраус, батько та син, Легар, Шуберт,Шопен, Берліоз, Вебер та інші.
Дальше сам добавишь:
-смысл теряеться между стро'ками
-мы должны победить,но сможем ли?
-последний день помпеи настанет не скоро
-это не легко-как отправиться в горы
-бит бьет про сердцу,оставляя там вмятину
-и друзей не осталось-только "приятели"
-отпить шампанское из трофея победного?
-ничего не осталось , лишь "ночи под небом"
-опуститься на дно-чтоб взорваться циклоном
-и взлететь на олимп под "тяжелые взоры"
-будут взлеты,падения, судьба та еще сук@
-мое сердце холодное согреваеться Звуком
-минуса биты и хорошая рифма
-согревают меня сильнее молитвы
-пойми мой мотив , плюс бит , минус смысл
-под звуки ферии мы поднимемся высоко....
Край любимыйавтор: Иван Есаулков Дождь шумел непрерывно, всю ночьС крыш лились струевые потоки,Но занялся рассвет, и дождь прочьБосоногим мальчишкой протопал. Занялась на востоке заря,Облака в розоватых отсветах,И вершины деревьев горятПервым, радостным солнечным светом. Расползается в долах туманПотихоньку, и свежестью веет.Рассвело. Оживают дома.Небосвод посвежевший синеет. Край любимый! Родная земля!Полюбились мне с детства навекиПерелески, луга, и поля,И тайга, и озера, и реки!Родной край, как ты чудесен!автор: Владимир Тяптин Край родной, как ты чудесен!Под горой бежит рекаИ уносит нашу песнюВ сень далёкого леска. Мы с тобою породнились,Как река и берега.Предки здесь за землю бились,Защищали от врага. И пока в душе есть силы,Крепь – в руках и зоркий глаз,За тебя, край, сердцу милый,Биться будем и сейчас. На горе окопы – фронтом:До сих пор не заросли.Под горой – до горизонтаВоды синие легли. Облака плывут над кручей.Где-то льётся тёплый дождь.Что быть может в мире лучше,Той земли, где ты живёшь? Нет прекраснее природыЧем в сторонке дорогой.Облака уйдут и воды.Мы останемся с тобой.<span>
</span>
Тоесть песня написанная народом в народном стиле и тематике